Våre tjenester

Vi i Systemintegrering har bred kunnskap innen Smarthus og Byggautomasjon og kan hjelpe deg på flere måter.
Nedenfor kan du lese om ulike temaer vi kan hjelpe med.

 

Totaleverandør Smarthus:

Som husbygger er det en jungel og navigere seg igjennom rundt styringssystem og smarthus til bolig.
Systemintegrering AS tar ansvaret med og prosjektere og koordinere prosjektet etter ditt ønske. Vi henter inn tilbud fra Installatør, oppdaterer rørlegger om punkt som må fjernest, og punkt som må på plass.
Dette for og forsikre deg som huseier at ingenting blir glemt, og unødig utstyr ikke blir montert.

 

Hva gjør et smarthus fra Systemintegrering AS?

Belysning
Systemintegrering leverer løsninger der lyset styres automatisk. Du vil derfor få en komfortabel opplevelse av belysningen

Varme
Oppvarming og inneklima er svært viktige i et smarthus. Her skaper vi god komfor samtidig som vi fokuserer på å spare energi automatikk.

Adgangskontroll
Ha full kontroll over ingangsdøren fra mobilen. Nøkkelfri adgang og kontroll fra mobilen gir trygghet og frihet.

Solskjerming
Ved bruk av solskjerming kan vi kontrollere innetemperatur og forhindre overopphetede oppholdsrom og soverom.

Multimedia
Integrert multiroom lydanlegg gir den ultimate lydopplevelsen, og integrerte løsninger som talekomando og alarmer gir totalopplevelsen et løft.

Sikkerhet
Systemet passer på boligen så du slipper. integrert Brann-, vann-, og innbruddsalarmer sammenkoblet med lyd, solskjerming og belysning sørger for varsling og trygge rømlingsveier.

For bedrifter og utbyggere.

ITB Ansvarlig:

Moderne bygg blir stadig mer komplekse. Tekniske anlegg for ventilasjon, kjøling, solavskjerming, lys og varme. Systemer for overvåking, innbrudd og brannvarsling, og mye mer. Det stilles høye krav til energieffektivitet,sikkerhet, komfort og -Ikke minst- livsløpsstandard. For og knytte byggets ulike tekniske installasjoner sammen til enhet i byggeprosessen trenger man en ITB ansvarlig.
Systemintegrering sin oppgave som ITB ansvarlig er og koordinere og kvalitetssikre dokumentasjonen og løsningene til de enkelte entreprenørene. Vi sørger for og verifisere det tekniske grensesnittet mellom entrepriser.
Vårt mål er at du som byggherre skal få et bygg som er levert etter ønske

Termofotografering:

Vi har utstyr for og avdekke kuldebroer og områder der huset lekker varme. Skal du pusse opp eller oppgradere deler av boligen så kan vi komme og i tips om forbedringer som vil gi bedre isoleringsevne og dermed bedre energieffektivitet på ditt oppvarmingsbehov.

Automasjon:

Trenger du hjelp til prosjektering og programmering av automasjonsanlegg innen industri? vi kan hjelpe deg.