Våre tjenester

Vi i Systemintegrering har bred kunnskap innen Byggautomasjon og kan hjelpe deg på flere måter.
Nedenfor kan du lese om ulike temaer vi kan hjelpe med.

 

Totaleverandør Smarthus:

Som husbygger er det en jungel og navigere seg igjennom rundt styringssystem og smarthus til bolig.
Systemintegrering AS tar ansvaret med og prosjektere og koordinere prosjektet etter ditt ønske. Vi henter inn tilbud fra Installatør, oppdaterer rørlegger om punkt som må fjernest, og punkt som må på plass.
Dette for og forsikre deg som huseier at ingenting blir glemt, og unødig utstyr ikke blir montert.

 

ITB Ansvarlig:

Moderne bygg blir stadig mer komplekse. Tekniske anlegg for ventilasjon, kjøling, solavskkjerming, lys og varme. Systemer for overvåking, sinbrudd og brannvarsling, og mye mer. Det stilles høge krav til energieffektivitet,sikkerhet, komfort og -Ikke minst- livsløpstandard. For og knytte byggets ulike tekniske installasjoner sammen til enhet i byggeprosessen trenger man en ITB ansvarlig.
Systemintegrering sin oppgave som ITB ansvarlig er og koordinere og kvalitetssikre dokumentasjonen og løsningene til de enkelte entrepenørene. Vi sørger for og verifisere det tekniske grensesnittet mellom entrepriser.
Vårt mål er at du som byggherre skal få et bygg som er levert etter ønske.

Automasjon:

Trenger du hjelp til prosjektering og programmering av automasjonsanlegg innen industri? vi kan hjelpe deg.

Termofotografering:

Vi har utstyr for og avdekke kuldebroer og områder der huset lekker varme. Skal du pusse opp eller oppgradere deler av boligen så kan vi komme og i tips om forbedringer som vil gi bedre isoleringsevne og dermed bedre energieffektivitet på ditt oppvarmingsbehov.

Solskjerming:

Vi leverer og monterer kvalitets solskjerming fra Luxaflex.
Trenger du mørklegging av soverommet, eller har behov for komplett motorisert løsning av en fasade så kan vi hjelpe deg.