OM SYSTEMINTEGRERING AS

VI TILBYR ALT AV BYGGAUTOMASJON-, MULTIMEDIA- OG LYS-, VARME- OG SIKKERHETS LØSNINGER FOR PRIVATE HJEM OG NÆRINGSBYGG.

Systemintegrering AS vart starta som Eide Systemintegrering i 2013. I 2017 tok vi steget over i AS. Vi er pr desember 2017 en fulltisdsansatt med utdannelse innen Elektro, Automasjon, Byggautomasjon og Velferdsteknologi.
Vi har også fleire deltidsansatte med kompetanse på automasjon, tavlebygging og industriteknikk.

Vår hovedfokus er kunne produkter som kan styres fra en og samme app, eller nettside, du som bruker skal slippe og bytte mellom app for og styre enhetene i din bolig. Derfor er alle produkter som leveres fra Systemintegrering AS nøye valgt ut og testet.

Vi har muligheter for prosjektering, levering, programmering, og idriftsettelse av smarthus, og styringer i større næringsbygg.

Systemintegrering AS er ein smarthusleverandør med hovudvekt på det opne systemet KNX og Loxone. Kvar for seg er dette gode system, men dersom dei integrerast blir resultatet overlegent. 
Vi prosjekterer, leverer og programmerar løysingar til bustadar og næring.
Då vi er uavhengig frå installatørar og produsentar, kan vi fritt velje ut dei produkta du treng for ditt prosjekt. Samtidig har vi eit samarbeid med fleire KNX leverandører i Noreg.
– Schneider Electric
– Micromatic
– LoxoneI motsetning dei fleste av våre konkurrenter har vi alle sertifiseringer, godkjenninger og kompetanse in house. Dette gjør at vi prosjekterer og programmer din installasjon for ditt hus. Vi kjøper altså ikkje en generell programvareløsning basert på et standardhus produsenten har sett for seg. Dermed kan vi programmere og endre løsningen på byggeplassen! 
Vi sitter også sammen med kunden når han flytter inn for å gjøre de siste tilpasninger slik at løsningen blir akkurat slik kunden ønsker og hadde sett for seg.