Ønsker du solskjerming?  I sammarbeid med vår partner Luxaflex kan vi levere kvalitetsprodukter og systemer for solskjerming til din bolig. Du kan selvsagt velge om du vil ha automatiske eller manuelle løsninger. Du kan velge mellom plisse, duette, lamell og rullegardiner som du kan få med eller uten motorstyring.   

Det er stadig mer populært med store vindusflater, for eksempel i funkishus. Mer vindusflate betyr at man får inn mer sol, og da er det desto viktigere å ha muligheten til å skjerme seg mot solen når det er ønskelig. Vi hjelper deg å finne farge, stoff og den perfekte løsningen til nettopp din bolig. En av de nyeste trendene nå er faktisk helt vanlige gardiner med motorstyring.   

Benytter du deg av Luxaflex sine Powerview løsninger så får du mulighet til trådløs styring og styring via app på mobil eller nettbrett. Powerview kan også leveres med oppladbare batteripakker som var i ca 1 år pr. opplading. Dette gjør det lett for deg å montere motorstyringen hvor du selv måtte ønske.   

Solskjerming som er koblet til smarthussystemet gir deg mange fordeler. Du kan bruke solskjermingen til oppvarming, nedkjøling og til og med som vekkerklokke. Det er bare fantasien din som setter grenser for mulighetene.  Ta kontakt med oss for veiledning til solskjerming i din bolig.