Returer

ANGRERETT – RETURER

Vi håper du er fornøyd med dine varer fra Systemintegrering.no – men om du alikevell vil bytte en vare, eller angrer et kjøp ber vi deg om å ta kontakt med vår kundeservice på web@systemintegrering.no så hjelper vi deg. Det er viktig at du legger ved returfølgeseddelen med ditt navn/ordrenummer sammen alle returer. Du kan skrive ut denne via linken lengst ned på denne siden.

Hos oss har du alltid tretti (30) dagers angrerett. Du som forbruker har rett til å undersøke produktet. Merk! For forseglede produkter som reservedeler, minnekort, minnepinner, batterier, hodetelefoner/headsets gjelder angreretten kun om produktet ligger i sin originale forpakning og forseglingen IKKE er brutt. 

Når du returnerer et ubrukt produkt med tilhørende etiketter og emballasje innen 30 dager, refunderer vi hele beløpet minus fraktkostnad (49,-) Angrer du et kjøp er det du som kunde som står for frakten til oss og vi refunderer ikke fraktkostnaden og ansvaret for at forsendelsen når oss ligger hos deg som kunde. Det er viktig at ytteremballasje brukes og at tape eller annet materiale ikke er festet til den originale emballasjen. Ved mangelfull emballasje eller tydelig skade på produktet, vil prisreduksjoner minst 30% av verdien av produktet kunne skje og  i visse tilfeller kan vi nekte tilbakekjøp. Kunden står for porto ved retur.

REKLAMSJON

Om du har mottat en defekt vare – ta kontakt med oss på  web@systemintegrering.no
Send med et bilde av den defekte varen. Vi så sender vi deg en ferdig utfylt fraktseddel. Ved godkjent reklamasjon står vi for returfrakten. 

Feilaktige reklamasjoner Reklamasjoner på grunn av funksjonsfeil eller skader som har oppstått under/på grunn av reparasjoner av utstyr. etc blir belastet med 199 kr inkl. mva.

BYTTE

Om du vil bytte en vare – ta kontakt med oss på  web@systemintegrering.no så hjelper vi deg. Gjør deretter en ny bestilling med det produktet du ønsker på Systemintegrering.no.
Når vi mottar ditt returnerte produkt krediterer vi deg for varen og du får tilbake pengene.

 

For å skrive ut returfølgeseddel trykk her>

og legg den sammen produktet du vil returnere til følgende adresse:

Systemintegrering AS
Fjordgata 15
6905 FLORØ